Woellustrun 2019

Vandaag de Woellust Run gelopen in Veendam. Een loop die op de kaart is gezet door mensen uit de buurt Woellust. Het was een een gezellige loop met veel mensen aan de kant, maar was vrij zwaar met al die bochten. Ongeveer 96, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was de eerste keer dat ik hier gelopen heb, terwijl deze loop voor de zevende keer gehouden werd.

Na de loop was de verzorging goed met een flesje Extran, banaan, cake en koek. Een pluim voor de organisatie. Je kon de 5Km of de 10Km lopen ik heb gekozen voor 10Km. Mijn tijd is geworden 49:03min. Mijn vrouw Elly en zoon Martin waren er bij voor de film en de foto's.

[ Foto Album, Woellustrun 2019 ]

[ Foto Album, Woellustrun 2019 ]

[ Foto Album, Woellustrun 2019 ]Overige links
Woellust Run site

Stadsloop Appingedam 2019

Gisteren de stadsloop Appingedam gelopen, het was met dertig graden zeer warm. Er was veel publiek wat de lopers een steuntje in de rug gaf. Onderweg waren vele drinkposten en wat fonteintjes waar je lekker onderdoor kon lopen voor verkoeling. Mijn tijd op de 10Km is geworden 54:30 min bij de mannen 60+. Hier was ik wel tevreden mee, vooral met deze hitte. Mijn vrouw Elly en zoon Martin waren er bij voor de film en de foto's.

[ Foto Album, Stadsloop Appingedam 2019 ][ Foto Album, Stadsloop Appingedam 2019 ]

[ Foto Album, Stadsloop Appingedam 2019 ]

[ Foto Album, Stadsloop Appingedam 2019 ][ Foto Album, Stadsloop Appingedam 2019 ]
Overige links
Uitslagen

MM runS for research Emmen 2019

Vandaag naar de Emmen runS for research geweest. Er was een 5 en 10Km loop, ik heb voor de 10Km gekozen. Het was heel warm daarom heb ik het wat rustig aan gedaan. De loop heb samen met de dochter van de burgemeester van Emmen gelopen.

Mijn vrouw Elly en zoon Martin waren er bij voor de film en de foto's.[ Foto Album, MM runS for research Emmen 2019 ][ Foto Album, MM runS for research Emmen 2019 ]

[ Foto Album, MM runS for research Emmen 2019 ][ Foto Album, MM runS for research Emmen 2019 ][ Foto Album, MM runS for research Emmen 2019 ]
Overige links
Facebook Evenement

Hippolytusrun Middelstum 2019

Vandaag naar Middelstum geweest voor de Hippolytusrun. Er was een 5 km loop, ik ben voor de 10 km gegaan. Er waren best wel veel lopers en we hadden geluk dat het tijdens de loop droog was. Mijn tijd op de 10Km is geworden 52:08 min

Voor de foto's waren Elly en Martin aanwezig.

[ Foto Album, Hippolytusrun Middelstum 2019 ][ Foto Album, Hippolytusrun Middelstum 2019 ][ Foto Album, Hippolytusrun Middelstum 2019 ]
Overige links
Uitslagen
Loopgroep Bedum

Ten Poster Meul'n Loop 2019

Vandaag met mijn zoon Martin naar Ten Post geweest voor een loopje van 10Km
Het was een recreatie loop over twee ronden van 5Km. Er stond wel wat wind maar verder was het mooi loopweer.

Mijn tijd was 50:35 min daar ben ik best tevreden over omdat mijn garmin horloge 150 m meer aangaf. Martin was er bij voor de film en de Foto's
[ Foto Album, Ten Poster Meul'n Loop 2019 ][ Foto Album, Ten Poster Meul'n Loop 2019 ][ YouTube Video ][ YouTube Video ]
Overige links
Uitslagen
Hardlopen met Toli