Hippolytusrun Middelstum 2019

Vandaag naar Middelstum geweest voor de Hippolytusrun. Er was een 5 km loop, ik ben voor de 10 km gegaan. Er waren best wel veel lopers en we hadden geluk dat het tijdens de loop droog was. Mijn tijd op de 10Km is geworden 52:08 min

Voor de foto's waren Elly en Martin aanwezig.

[ Foto Album, Hippolytusrun Middelstum 2019 ][ Foto Album, Hippolytusrun Middelstum 2019 ][ Foto Album, Hippolytusrun Middelstum 2019 ]
Overige links
Uitslagen
Loopgroep Bedum

Ten Poster Meul'n Loop 2019

Vandaag met mijn zoon Martin naar Ten Post geweest voor een loopje van 10Km
Het was een recreatie loop over twee ronden van 5Km. Er stond wel wat wind maar verder was het mooi loopweer.

Mijn tijd was 50:35 min daar ben ik best tevreden over omdat mijn garmin horloge 150 m meer aangaf. Martin was er bij voor de film en de Foto's
[ Foto Album, Ten Poster Meul'n Loop 2019 ][ Foto Album, Ten Poster Meul'n Loop 2019 ][ YouTube Video ][ YouTube Video ]
Overige links
Uitslagen
Hardlopen met Toli

Run van Gieten 2019

Vandaag naar Gieten geweest voor een 10 km wedstrijd. Het was wel een pittig parcour met twee viaducten, een paar heuveltjes en stukje cross. Desondanks was ik tevreden over mijn tijd van 48:14 min bij de mannen 60+ Het was een dikke jaar geleden dat ik onder 50 min liep Elly en Martin waren er bij voor de film en de foto's[ Foto Album, Run van Gieten 2019 ][ Foto Album, Run van Gieten 2019 ]Overige links
Uitslagen

Klap tot Klaploop 2019

Vandaag de Klap tot Klaploop gelopen het was warm met een harde wind in de rug. Met veel mensen aan de kant zat de sfeer er goed in. Een minpuntje was dat er auto's op het parcour reden en er was geen gelegenheid om je te douchen omdat het was afgesloten. Mijn tijd was 55:36 in de M60+


Martin en Elly waren erbij voor de film en de foto's


[ Foto Album, Klap tot Klaploop 2019 ]

[ Foto Album, Klap tot Klaploop 2019 ]

[ Foto Album, Klap tot Klaploop 2019 ]
Overige links
Uitslagen
Flip Slik - FlipShot

Hoogeveense Cascaderun 2019

Afgelopen zondag heb ik de Cascade Run in Hoogeveen gelopen, ik zelf heb voor de 5 mijl gekozen. Het weer was goed met een zonnetje erbij en de sfeer was goed met heel veel mensen langs de kant.

Mijn tijd op de 5 mijl was 41:49 min en hiermee behaalde ik als 72 jarige de achttiende plaats in de categorie 55+ van de 325 deelnemers.

Mijn vrouw Elly en zoon Martin hebben een film en foto's gemaakt van de loop

10-Mijl

[ YouTube Video ][ Foto Album, Hoogeveense Cascaderun 2019 ][ Foto Album, Hoogeveense Cascaderun 2019 ]
5-Mijl

[ YouTube Video ][ Foto Album, Hoogeveense Cascaderun 2019 ][ Foto Album, Hoogeveense Cascaderun 2019 ]
[ Foto Album, Hoogeveense Cascaderun 2019 ]
Overige links
Uitslagen