Cross Loop Festival Ommen 2012

Vandaag heb ik mee gelopen in twee cross wedstrijden van het Ommer Cross Festival. Deze werden georganiseerd door het Vechtdalloop Sportpromotie.

De eerste cross ging over 10 km, de tweede cross was een Polar tijd loop en ging over 4.1 km.
Bij de 10 km. zette ik een tijd neer van 49 min. en 28 sec. hierdoor behaalde ik bij de M60+ de tweede plaats

De polar tijdloop 4.1 km. kwam ik uit op een tijd van 17 min en 4 sec. hierdoor behaalde ik bij de M60+ de eerste plaats.

De laatste loper vertrok als eerste tijdens de Polar tijdloop, de lopers vertrokken na elkaar, om de 15 seconden. Na deze twee crossen werden de tijden opgeteld. Mijn totaal tijd was 1 uur, 6 minuten en 32 seconden. Met deze tijd werd ik eerste bij de M60+.

Het parcour ging door het bos met veel hoogte verschil en daar door vond ik het een zware loop.
Toch heb ik enorm genoten van deze cross! Het is zeker de moeite waard om een keer mee te doen.