Bikkelloop 2009

Gisteren om halfvijf zijn mijn vrouw, zoon en ik vertrokken voor de 10km wedstrijdloop te Zuidwolde. Toen we Zuidwolde binnen reden, was Lamko Hulzebos druk bezig met de afzetting van de weg. Hij wees ons de weg waar we de auto konden parkeren en waar de inschrijving was. Makkie dus!

Mijn nummer lag al klaar dit was prima geregeld door Gerrit Voortman, geen gestress met het inschrijven. De deelnemers kregen bij het ophalen van hun startnummer allemaal een suikerbrood, (lekker!).

Zuidwolde was mooi versierd want ze hadden een feestweek. Richting inschrijving was het thema Harry Potter. Aan de andere kant van het dorp kwam je indianen en cowboy's tegen, ze hadden kampvuren en er stonden ook wigwams (tipi's) opgesteld. Er was zelfs een saloon waar de hardlopers water konden drinken (nee, geen drank!).

Toen ik richting de start ging, riep Gerrit "niet over de mat lopen!" Daarom ben ik maar over het hek geklommen. Dit ging een beetje moeilijk want het hek was best wel HOOG!

De wedstrijd ging over 4 x 2.5km, ik wist de 10km te lopen in een tijd van 40.36. Met deze tijd wist ik het parcour record van de 60+ met 4 min. 42 sec. te verbeteren.

Ook Bertha Bruggenkamp wist bij de dames 40+ het parcour record te verbeteren. Voor verdere uitslagen kunt u op de Bikkelloop site kijken.

Mijn zoon en vrouw hebben opnames gemaakt van deze loop (foto's en video)
Reactie plaatsen: