Univé Onstwedderomloop 2009

Het was weer een geslaagde loop en geen regen deze keer, ondanks de dreigende donderwolken aan de horizon! Mijn startnummer wordt opgespeld door Elly en ik ben klaar voor de wedstrijd. Ook mijn zoon Martin is aanwezig hij gaat foto's en een film maken van de Onstwedderomloop. Flip kun je ook op vele onverwachte plekken aantreffen, zelfs vanuit een sloot heeft hij foto's gemaakt, het resultaat mag er wezen. Maar Flip neemt de term "kikkerperspectief" wel heel letterlijk!

Bij de prijsuitreiking werd door Jaap opgemerkt: "Waarom Garmt woont in de provincie Groningen in Hoogezand-Sappemeer, en is lid van SV-Friesland." Nou, dat is gauw uitgelegd "IK BEN MULTICULTUREEL INGESTELD"!

We hadden speciaal geen brood gekocht omdat we altijd hardbroodjes na afloop van de wedstrijd kregen. Deze keer was dat niet zo. We zijn toen maar naar de snackbar gegaan, je moet per slot van rekening toch eten, nietwaar?
De 10 km wedstrijd wist ik te lopen in een tijd van 40 minuten en 51 seconden. Met deze tijd werd ik tweede bij de mannen 60+.

Reactie plaatsen: