De 7 Km van Martenshoek 2008

Een thuiswedstrijd voor mij met de start in Martenshoek en dan via het mooie Gorechtpark terug naar de finish in Martenshoek. De sfeer was geweldig met al die duizende mensen aan de kant ik was een van lopers die in een groep van 25 lopers apart mochten starten omdat ik in 2007 bij de snelsten hoorde.

Toen startschot klonk werd ik door mijn vrouw en verderop door mijn zoon gefotografeerd die skates had ondergebonden om overal snel te kunnen zijn, toen ik bij de finish aankwam had ik een van 26 min. en 42 sec.

Op de klok staan dat was bij vorig jaar vergeleken 43 sec sneller en daar was ik dik tevreden mee bij de veteranen 60+ werd ik eerste en van alle deelnemers ongeveer 1100 behaalde ik de zesde plaats.

Reden voor de lage kwaliteit van de foto's (en de niet aanwezige foto's van de kids)

Ik had per ongeluk instelling aan laten staan (ISO3200) waar ik gisteren mee aan het experimenteren was. Dus de foto's voor de kinderen zijn helaas overbelicht en zelfs niet te repareren met Photoshop. De overige foto's zijn wel gelukt maar hadden nogal wat ruis door de ISO3200 instelling. Hierdoor is er ruis onderdrukking/vervorming aanwezig op de foto's, Ik heb ze redelijk kunnen repareren in photoshop. Helaas zijn de details jammergenoeg zeer laag door de ingebouwde ruis onderdrukking, gelukkig nog goed genoeg voor webshots op deze resolutie.

De ruisonderdrukking is wel uit te zetten, maar omdat ik vergeten was om de ISO instelling te resetten was ik dat ook vergeten. Bij thuiskomst kwam ik achter de foutieve instellingen.
-Martin
[


Reactie plaatsen: