De 7 Km van Martenshoek 2010

Nadat ik gisteren in Hoogkerk aan de Toprun van het noorden had mee gedaan, heb ik vandaag een thuiswedstrijd gelopen. Ook vandaag was mijn tijd (29 min. en 14 sec) goed voor een podium plaats bij de mannen 60+.Het was sportief van mijn vrouw dat ik vandaag mocht lopen, want het was onze trouwdag. We zijn vandaag 35 jaar getrouwd.


Mijn buurman Johan wist voor mij de eindstreep te bereiken, gefeliciteerd met deze overwinning. Mijn buurvrouw Marjan deed voor het eerst mee aan een loop wedstrijd en heeft goed gelopen. Ze kwam zeker niet als laatste over de streep, waar ze bang voor was. Ook gefeliciteerd, Marjan.

Jan Stuursma wist Jeroen ten Dam in de eindsprint te verslaan en werd overall winnaar.


Na de loop werd ik door Imca Marina op het podium geroepen, ze wilde graag mijn bloemetje hebben die ik gekregen had. Toen we aan de praat kwamen vertelde ik haar dat we buren geweest waren. Dit wist ze zich ook nog te herinneren. Ze heeft daarna speciaal een lied voor mij gezongen, over het buur jongetje. Dit was een geweldige ervaring. Ook onze buurmeiden (Manon, Nina en Marianne) wilden graag op de foto met Imca Marina. Imca vond dit geen probleem, ze wou wel eerst haar koffie opdrinken. Die ze zeker verdiend had na haar optreden

Uitslagen - De 7 km van Martenshoek 2010


Overige links
De 7Km website | Uitslagen
Bart Veldhuis
Foto's 112 Hoogezand
Pieter Heko
"pietpakdeleuning"
Foto's Traffic control Group

Reactie plaatsen: