De 7Km van Martenshoek 2014

Vandaag was de dag van de 7Km van Martenshoek. Een leuke loop door Hoogezand-Sappemeer vanuit Martenshoek door het Gorechtpark. Garmt zou dit jaar voor de tiende keer de zeven kilometer lopen, maar vanwege een operatie kon de man dit jaar niet mee doen. Hij heeft de lopers aangemoedigd vanaf de kant en ook foto's gemaakt deze keer. Wel kon hij het niet laten om toch de sportschoenen, zijn Nike Air Pegasus met Chip, aan te doen en toch nog even over de chip mat te lopen om een foto van de eerste startgroep te maken.
Bennie heeft deze keer een podium plek weten te bemachtigen in de categorie Heren 46-59. Hij wist een tijd neer te zetten van 28:32 en werd hiermee derde.

Dit is tevens een nieuwe PR op de 7Km, knappe prestatie met deze hitte.


Yvonne en ik (Martin) werden deze keer van elkaar gescheiden, ze moesten de zeven kilometer dus op eigen houtje volbrengen. Beiden waren ziek geweest de afgelopen twee week. Dat was zo allemaal nog best spannend voor Yvonne, maar het is haar heel goed gelukt. Ze wist een tijd neer te zetten van 39:46, een goede tijd is met deze hitte en ook nog eens zelf de snelheid bepalen wat nog best moeilijk is voor de eerste keerMartin moest het ook alleen doen en wist een tijd neer te zetten van 30:36, na een hoestbui zo rond het 5,5Km punt en dan proberen water te drinken op de Gorechtlaan was dat nog een redelijke tijd.

Hij wou graag onder de 30 minuten. Dat was misschien gelukt zonder hoestbui.


De foto's en film zijn deze keer door Elly en Silvia gemaakt in het park en bij de start door Garmt. Beide fotografen hebben ook nog foto's gemaakt van de prijsuitreiking.

Overige links
De 7Km website | Uitslagen
112Hoogezand
Foto Klick
Hardlopen met Toli
Jan Lenting
MM Productions

Reactie plaatsen: