Berlijn Marathon 2016

Garmt wilde graag een Marathon lopen en dat mocht ook wel 1 zijn die hij nog nooit had gelopen. Dus na wikken en wegen werd het een 4 daagse busreis naar de Marathon van Berlijn. Deze werd georganiseerd door Gerard ter Beek (Marathon organisatie) met medewerking van Antien v. d. Vegt.


De reis was tot in de puntjes goed verzorgd. We werden afgezet op de plekken waar we moesten zijn en hoefden zelf niet zoeken.


De stad Berlijn staat in de stijgers en de uitgaan centrums lagen wat uit elkaar. Het is niet een centrum zoals wij hem hier in Nederland kennen.

We hebben een rondreis gehad door Berlijn en natuurlijk hebben we de MUUR gezien en zelfs aangeraakt. Je kon een stukje MUUR kopen voor €12.- Dat hebben we niet gedaan, wel hebben we de muur op de foto gezet natuurlijk.


We hebben in hotel Dorint Adelershof gelogeerd.

Pluspunt; goed hotel mooie nette kamers/douche/toilet.

Ontbijt goed geregeld; veel keus.

Nadeel; een beetje ver van het centrum, de warme maaltijd was tijdens ons verblijf steeds hetzelfde.

Ook was er een gast die een stukje glas in zijn komkommersalade vond. Het personeel deed daar verder niets mee. Ja de salade werd weg gehaald.

Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Oh ja dit wil ik toch nog even in mijn verhaal kwijt. De bedden lagen goed, maarrrrrrrrrrrrrrr. Ik had een kussen als een VLOEITJE zo DUN. Na even gevraagd te hebben bij de receptie kreeg ik er een kussen bij. Goed geregeld dus, om zulke problemen een volgende keer te voorkomen. Neem ik mijn eigen kussen mee.

Ik mag ook namens Garmt zeggen dat het een aanrader is om met deze reisorganisatie te gaan. Ook om deze Marathon een keer te lopen. We hadden een erg leuke gevarieerde groep groep wat de leeftijden betrof. Garmt was nog net niet de oudste busreiziger.

Garmt zijn tijd op de Marathon van Berlijn was; 3 uur 41 minuten en 52 seconden.

Martin heeft in Martenshoek gelopen werd 16de met een tijd van 30 minuten en 21 seconden.


Wij kunnen wel zeggen dat het een geslaagd weekend was.

Reactie plaatsen: