Bikkelloop 2014

Vandaag zijn we in Zuidwolde geweest voor de Bikkelloop, een loop bestaande uit rondes van 2,4Km. Voor de 10Km is de start dan 400m terug en voor de 5Km is deze 200m terug. Garmt had deze keer weer de Sony Alpha 200 mee om foto's te maken aangezien de man de komende weken nog niet mag lopen.

Met heerlijk koele 13 graden maar ook nog een luchtvochtigheid van 82%, was de temperatuur perfect om eens te zien wat Yvonne en Bennie nu konden.

Martin liep vandaag weer met Yvonne, ze was gelukkig weer helemaal in haar nopjes hierdoor een wist op haar 5Km ook weer een stukje van haar tijd af te halen. Deze keer 10 seconden, ze kwamen over de streep in een tijd van 25:44. Een mooie PR, zo te zien komt die 25minuten grens komt steeds dichter bij.

Bennie heeft de 10Km gelopen, maar was toch wat ziek. Hij kwam tot op 2 seconden van zijn PR af over de streep in een tijd van 42:25. Aangezien hij niet helemaal gezond was vandaag is dat qua prestatie eigenlijk een soort van PR, jammer genoeg telt dat niet op papier.

Elly en Silvia stonden ook langs het parcours en hebben verschillende foto's en filmpjes gemaakt van de loop

Overige links
Uitslagen
Budget-Bestrating.nl / Runnersworld Hoogeveen Running Team

Reactie plaatsen: