Boomkroonpad Cross Drouwen 2015

Deze zaterdag waren we bij Drouwen, het boomkroonpad en wel te verstaat de eerste Boomkroonpad Cross door de blubberige paden met hier en daar een heuvel. De regen was soms aanwezig en soms afwezig, er moest wel een zakdoek gebruikt worden op de video camera. Deze heeft namelijk de microfoon bovenop de camera, met gaatjes, dus regen met gaatjes die combinatie vermeiden we liever.


Garmt, Desiree en Bennie hebben alle drie hun loopje gedaan met Martin achter de camera's.

Garmt heeft de twee rondes gelopen in 48:30 en werd hiermee 17e bij de jonge jongens van de Master II (M50+) met zijn 68 jaren. Desiree is derde geworden bij de Master I (V40+) met een tijd van 45:15, Liane de Wit was eerste 42:36 en Thérésia Bijl tweede met 44:54. Bennie is derde geworden van de Master I (M40+) met een tijd van 39:24 vlak achter Ronald van de Haak 39:23, eerste in deze categorie is geworden Wim Opten in een tijd van 33:35

Er zijn op twee plaatsen een opname gemaakt, zo rond het 600m punt en het 3,5Km punt. Het grappige is dat beide plaatsen waren maar 200m bij elkaar vandaan, van meerdere lopers gehoord dat het een zware maar hele leuke loop is, veel kijk en luister plezier!











Overige links
Uitslagen
Dirk Jan Lekkerkerker
Margriet Dilling
Roelof

Reactie plaatsen: