De Gerrit Voortman Lemelerbergloop 2014

Gisteren zijn we bij de Gerrit Voortman Lemelerbergloop geweest, de temperatuur van rond de 18 graden was nog nooit eerder gebeurd bij dit evenement. Normaal is het zo'n 10 graden rond deze tijd van het jaar. Een warm loopje dus, die dan ook nog eens gaan over een pittig cross parcour.

Garmt was weer op pad met de vertrouwde Sony Alpha 200 om weer wat foto's te maken, morgen mag de man weer een start maken met hardlopen en zal een 5Km samen met Elly lopen. Maar vandaag mocht hij nog niet mee doen met de loop, de beentjes begonnen toch weer wat te kriebelen met al die hardlopers om hem heen.

Yvonne had zich al een tijdje verheugd op deze loop, ze had de verhalen gehoord en kon niet wachten om een rondje in te lopen samen met Martin en Bennie. Om half twee ging de 5,3Km van start, samen met Martin heeft ze deze afstand volbracht, ze wou het rustig aan doen, maar tijdens de laatste Kilometer ging de snelheid toch nog iets omhoog om de mensen die haar hadden ingehaald toch even weer terug te pakken. Yvonne en Martin wisten een tijd neer te zetten van 33:06. Goed om te zien dat ze nog zoveel over had, samen verheugen Martin en Yvonne zich al weer op volgend jaar.


Bennie heeft de 10,8Km gelopen, drie ronden van 3,6Km wat dus betekent dat de alle heuvels drie keer opgerend moeten worden. Een hele klus, helemaal nu met die warmte. Toch heeft Bennie zijn tijd verbeterd met zo'n twee minuten, hij kwam over de streep in een tijd van 50:39

Na de loop hebben Bennie en Martin nog even de fietsen gepakt om de 3,6Km ronde op de MobiusCam vast te leggen. Dat was nog best een zware rit, mede omdat ze beiden geen MTB-ers zijn, toch is het ze gelukt. Beiden hebben wel een nieuwe vorm van respect gevonden voor de voorfietser die de ronden meerdere keren rijd op snelheid.


Elly en Silvia hebben films en foto's gemaakt op het parcour, Yvonne en Martin zijn tijdens de 10,8Km wedstrijd ook nog even mee geweest als supporters.
Overige links
Uitslagen

Reactie plaatsen: