De Nelli Cooman Run 2010

Samen met mijn zoon ben ik richting Stadskanaal gereden, voor de 10 km wedstrijdloop. Toen wij aankwamen regende het een klein beetje, in het Pagecentrum heb ik me ingeschreven voor de 10km wedstrijd.

Samen met Jan Nienhuis heb ik een ronde van 5 km ingelopen. De wedstrijd was gewijzigd. Er zou nu 2 ronden van 5 km gelopen worden i.p.v 4 ronden van 2,5 km. Om 14:00 uur gaf Nelli het startschot, en we begonnen aan de wedstrijd.

Omdat ik niet op de uitslagenlijst stond vroeg iedereen aan Martin of ik was uitgestapt, Martin wist hier geen antwoord op te geven omdat ik nog lekker onder de warme douche stond! Martin had nog even bij Mentko geïnformeerd of er iets mis gegaan was met de chip registratie. Het bleek echter dat ik mijn chip, maar ook mijn badslippers was vergeten. Wel mocht ik mijn tijd doorgeven, die op mijn horloge stond. Mijn secretaresse Ellie was er niet, en dan loopt alles in het honderd!

Doordat ik last had van mijn achillespees, was mijn tijd niet zo geweldig. Toch wist ik de wedstrijd uit te lopen in 42 min. en 50 sec. Hierdoor behaalde ik bij de mannen 60+ een zesde plaats. Mijn zoon heeft foto’s en een film gemaakt van de wedstrijd.Reactie plaatsen: