Hoogeveense Cascaderun 2016

De Hoogeveense Cascaderun in... Hoogeveen was vandaag de loop. Met het groepje zijn we richting de loop gegaan waar we onze nummers hebben opgehaald en nog moesten schuilen voor een korte regenbui. Dit was de 10e Cascaderun en we kregen deze keer ook een mooie medaille.

Garmt heeft de 10 mijl gedaan en heeft hier goed voor getraind, de man wist een goede en constant tempo te lopen en wist hem uit te lopen in een tijd van 1:14:29. Goed voor een 16e plaats van de 163ste bij de M55+, een hele nette prestatie met zijn 69jaren.


Martin en Yvonne hebben deze keer de 5 mijl voor zichzelf gelopen. Althans wel met een loopmaatje, Martin heeft gelopen met Desiree en wist blijkbaar de 5min/Km nog goed vast te houden met een goede peptalk onderweg door Desiree. Ze kwamen over de finish in een tijd van zo ongeveer 40:02, net een paar seconden boven de 40min. Een 735ste plaats van de 1313 bij de mannen Senioren

Yvonne ging deze keer met haar vader op pad, Bennie heeft haar goed verzorgt tijdens de loop met water en ondersteuning. Ze heeft al een tijdje last van haar schenen en kon dus niet het maximale eruit halen en moest ook nog even wandelen. Wel wist ze nog samen met haar vader in een tijd te finishen van 44:11 en werd hiermee 358ste van de 1126 bij de dames senioren.


Elly heeft deze keer een paar sfeer foto's gemaakt bij de inschrijving

Overige links
Uitslagen
André Weima & Kim stellingwerf
CapturedbyMark.nl
Cascaderun
Mario Hofstee Fotografie
Mark Otten & Andre Koobs
METERnieuws
L.K.- foto
Laura Zegeren-Reinds
R&H Fotografie
Roelof Jonker Fotografie
RTV Drenthe

Reactie plaatsen: