Natuurloop Meerwijck 2008

Op vaderdag 15 Juni werd de achtste wedstrijd en prestatieloop van het Univé loopcircuit bij camping Meerwijck gehouden. De lucht was dreigend, toen we waren gestart begon het te regenen net als het vorig jaar.

Het parcour ging over houtsnipper, schelpenpaden, asfalt en heuvels. Voor mij is het bekend terrein, want ik train daar altijd. Ik wist een eerste plaats te behalen in de 60 plus klasse, met een tijd van 40. min en 17 sec. Bij de prijsuitreiking vroeg men zich af waarom ik in Hoogezand woon en lid ben van SV. Friesland. Er werd gezegd dat ik dit maar eens uit moest leggen. Ook werd er opgemerkt dat ik beter op het Snekermeer kon gaan trainen. Mijn vrouw zei hierop: "Mijn man kan veel, maar kan nog niet over het water lopen".

Daarbij wil ik dit nog even kwijt, dat we in Hoogezand (prov. Groningen) wonen, lid zijn van de SV. Friesland en op vakantie gaan in Drenthe. Wij zijn dus behoorlijk multicultureel in gesteld!

De foto's zijn genomen door mijn vrouw en mijn zoon. Overige foto's door mijn zoon Martin, die niet op deze blog te zien zijn, staan op de Univé loopcircuit website


Dit jaar leek het erop dat het NIET zou regenen, wat mooi zou uit komen omdat dit een mooie omgeving is om te fotograferen en omdat het in onze achtertuin is. Het zou nog mooier zijn als we een met een groot aantal foto's weer naar huis konden. Echter toen de loop van start ging, barste het inneens los. Toch wil ik eens een keer deze loop in Meerwijck zien zonder regen. Ik had wel geluk dat de bomen genoeg regen tegenhielden, omdat ik zonder paraplu op pad was. Mijn moeder had wel een paraplu, omdat ze het toch niet vertrouwde!
-MartinReactie plaatsen: