Paterswoldsemeer Marathon 2011

Op zondag 8 Mei (moederdag), mocht ik van "moeder de vrouw" een duurloop doen. Onze zoon Martin ging mee voor de foto's. Waren we toch nog even samen, want Elly had een late dienst.


Je moest de Paterswoldsemeer fietsroute volgen. De start was op de parkeerplaats bij het Paterswoldesmeer. Je kon verschillende afstanden lopen, en er was verzorging op de route aanwezig.


Voordat we gingen starten werden er foto's gemaakt. Ook was er een zeer BOZE "meneer", hij vond het nodig om verschillende beledigende scheldwoorden naar ons toe te roepen. Dit omdat de lopers volgens deze "meneer" in de weg stonden op de grote parkeerplaats.


Martin en Elly reden met de auto langs het parcour en stonden ons op diverse plaatsen aan te moedigen. Toch wist ik het spoor kwijt te raken en heb daardoor 3 km verder gelopen dan dat ik van plan was. Ik heb dus 26 km gelopen in plaats van 23 km. Mijn tijd voor deze duurloop was 2:25:42 min.


Deze loop werd door de DFW Runners georganiseerd, ze organiseren veel leuke lopen in Noord Nederland. Je kan verschillende afstanden lopen, bij deze organisatie. Wel moet je je van tevoren opgeven.


Overige links
Uitslagen
Hardlopen met Toli

Reactie plaatsen: