RTV Nieuwjaarsloop 2010

Met een topsnelheid van zo’n 40km/u zijn we gisteren richting Stadskanaal gereden voor de RTV nieuwjaars loop, de eerste loop van het Univé Loopcircuit. Onderweg sneeuwde het behoorlijk en het was net schaatsen met de auto over de weg!

Toen we uiteindelijk op de parkeerplaats aankwamen zagen we dat er toch nog best veel auto’s stonden. Na geïnformeerd te hebben bij een van de vrijwilligers of de loop ook door zou gaan, kregen wij te horen dat dit inderdaad het geval was. Goed nieuws dus!

Nadat ik me ingeschreven had moest het inlopen toch plaats vinden. Dit heb ik op de parkeerplaats gedaan, omdat dit de enige plek was waar de sneeuw platgereden was door de auto’s. Waar tot mijn verbazing veel meer bij gekomen zijn, in de tijd dat ik me ingeschreven had.

Het leek er op dat er toch nog best veel atleten de barre tocht, om deel te nemen aan de loop, wel gemaakt hadden.

Bij de start verschenen er maar liefst 237 lopers, veel lopers ondanks het slechte weer. Men kon dit jaar deel nemen aan de 5Km en 10Km. De jeugdloop was afgelast. Tijdens de wedstrijd (10Km) wist ik een tijd neer te zetten van 45 min. 9 sec. Daarbij behaalde ik bij de Mannen 60+ een 3e plaats.


Reactie plaatsen: