Zevenheuvelenloop 2008

Zondag 16 november vertrokken mijn vrouw, zoon en ikzelf met de trein richting Nijmegen. Lekker rustig! Het was voor mij de eerste keer dat ik de zevenheuvelenloop heb gelopen. Ik wilde de afstand van 15 km binnen 1 uur lopen.

Dat is niet gelukt mijn tijd was 1 uur 1 min 13 sec, ook niet slecht maar zelf ben ik er niet tevreden over. Waarschijnlijk heb ik de 7 heuvels onderschat. Toch wist ik als elfde binnen te komen bij de 60+. En wanneer je op de 925-ste plaats finisht van de ongeveer 30.000 deelnemers is dat ook nog niet zo slecht. Nietwaar?
Jan Nienhuis was ook aanwezig deze wist bij de mannen 55+ de eerste plaats te behalen in een tijd van "heel passend" 55 minuten. Prima gelopen Jan, gefeliciteerd.
Bernadette Schuurman werd derde bij de dames 50+, zij wist de afstand te lopen in een tijd van 1 uur 4 min en 43 sec. Zelf was ze niet tevreden met haar tijd. Toch wil ik je feliciteren met jou derde plaats. Kop op hoor, misschien dat je volgend jaar een betere tijd neer kunt zetten.
Ook Dick Scholing was van de partij en kwam hier voorbijgesneld met nog zo'n 250meter te gaan tot de finish, hij zette een tijd neer van 1 uur 1 min 6 sec in de catogorie mannen 55+
De sfeer rondom de loop was geweldig en alles was goed georganiseerd, mijn complimenten daarvoor.
Zelfs de Sint en zijn pieten hebben de hardloopschoenen aangetrokken en deelgenomen aan de westrijd.

Reactie plaatsen: