Foto's van de maand! Mei 2010

Na het doorzoeken van vele foto's, er waren namelijk wel heel veel lopen in de maand april, hebben we nu de foto's van de maand mei 2010!

De foto’s worden onderverdeeld in drie categorieën: Beste candid, beste sfeer en beste surprise
Beste candid voor mei 2010
Geplaatst door Martin, een reactie plaatsenOp de linker foto komt Ruurd Noordhuis uit Noord Broek aan bij het Veenkoloniaal museum in Veendam voor de Valkema Parkstadloop 2010, ik zag Ruurd lopen en dacht even dat Ruud van Nistelrooy in Veendam was. Ruurd heeft meegedaan aan de Wedstrijd 10Km Msen en finishte in een tijd van 42 min. 45 sec.

Marloes Vos uit Assen, komt op de rechter foto over de finish bij de FloraHolland 10 van Tynaarlo 2010, en neemt een wel verdiende slok sportdrank. Ook al hadden we al veel water gezien in de vorm van zware regen en donder buien die de loop teisterden. Marloes finishte in een tijd van 1 uur. 2 min. en 55 sec.Beste sfeer voor mei 2010
Geplaatst door Martin, een reactie plaatsenWachten op de volgende bus tijdens de FloraHolland 10 van Tynaarlo 2010 want deze bus is vol! Een leuke sfeer foto die aangeeft hoe de lopers uiteindelijk bij hun startlocatie komen.Beste surprise voor mei 2010
Geplaatst door Martin, een reactie plaatsenTijdens de zware stortbui die mij dwong om het foto apparatuur te beschermen, weet Cor Schnieders mij toch te spotten achter een boom. Ja inderdaad, achter een boom. Een boom die nog net genoeg beschutting gaf totdat de storm horizontale regen wist te produceren. Cor is bij de Mannen 40+ tijdens de de FloraHolland 10 van Tynaarlo 2010 in een tijd van 40 min. en 37 sec over de finish gekomen!

Reactie plaatsen: