Broekstreker Veldloop 2015

Vandaag zijn we weer in Ekehaar geweest voor de Broekstreker Veldloop. Deze loop gaat over een crossgebied rondom weilanden en smalle paden, dit jaar was het parcour weer behoorlijk blubberig.

Een goede vuurdoop voor de crossschoenen, helemaal die van Yvonne die nu dus echt een keer grondig getest werden op dit parcour.

Garmt en Bennie hebben beiden de 8200m gelopen. De man is weer aardig op weg met de trainingen na de rustperiode en deze loop was een leuke loop om de benen eens weer te strekken bij een crosswedstrijd. Garmt kwam over de streep in 42:20 horlogetijd. Bennie heeft zijn eerste PR van 2015 gezet en heeft zijn tijd ruim verbeterd. Van 38:17 naar 37:14 horloge tijd, een mooie start van het jaar.

Yvonne en Martin hebben hun eerste crossavontuur van 2015 gelopen en dan ook direct bij één van de glibberigste en blubberigste loopjes van het jaar. Ze hebben samen de 5610m gelopen, Martin zonder crossschoenen, die ook nog eens bijna onderuit ging tot groot vermaak van Yvonne. Ze was ineens wel heel blij was met haar crossschoentjes. Ondanks dat Yvonne al sinds zo'n twee à drie weekjes wat verkouden was en hierdoor een beetje vermoeid was. Wist ze deze zware loop gemiddeld toch ruim onder de 6 minuten per Km te lopen, met één rustpauze van ongeveer twee minuten. Ze hebben de 5610m gelopen in een horloge tijd van 34:28

Silvia heeft de taak van fotograaf op zich genomen deze keer, omdat Martin en Yvonne samen op pad waren. Met statief en al heeft ze mooie foto's weten te maken van de loop voor de eerste keer als fotograaf.
Overige links
Uitslagen
Dirk Jan Lekkerkerker
Drenthe Journaal
Hardlopen met Toli
Martijn Marree
Rene Legerstee
Reactie plaatsen: