Deur Kielster Daarge Broezen 2015

Dan maar een kijken bij de familie Wiegman voor de deur in Kielwindeweer, de SVK runners hebben daar een modder run georganiseerd voor Koningsdag. Deur Kielster Daarge Broezen met 20 hindernissen waar de lopers doorheen/onderdoor/onder/over heen moesten.

Er zijn maar liefst 195 deelnemers gekomen om deel te nemen aan deze uitdaging, een groot succes! Wij hebben niet meegedaan, maar hebben deze keer een volledige crew met fotografen en film makers. Garmt en Bennie zijn naar de moddersloot en de modder container gegaan om daar foto's en een filmpje te maken met de Sony's A200 en de TX1 (die met een koude accu meestal geen zin heeft om zijn werk te doen)
Martin is samen met de dames, Desiree en Silvia, naar de pallet brug gegaan om deze op de film te zetten met de nieuwe Panasonic HC-V770. Nadat deze was vastgelegd zijn ze naar de op één na laatste hindernis gegaan, de surfplanken driehoek. Martin heeft hier foto's gemaakt met de Sony A65 en Desiree heeft nog wat foto's gemaakt met de HC-V770 camcorder, dat nieuwe speelgoed is zo goed dat zelfs de foto's indrukwekkend zijn voor een camcorder. Al met al, deze loop was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar!Reactie plaatsen: