Klap tot Klaploop 2015

De Klap tot Klaploop van Musselkanaal naar Stadskanaal was vandaag het plan, eenmaal in Musselkanaal aangekomen hebben wat sfeer foto's gemaakt en leuke foto gemaakt van onze nieuwe shirtjes met Garmt op de Loop logo's. Dat smaakt naar meer shirtjes/outfits!


Dus de 10Km stond vandaag op het programma en dit is ook een hele mooie 10Km zonder al te veel bochten om te zien wat je kan lopen op zo'n afstand.

Garmt heeft een hele mooie tijd weten neer te zetten van 44:54 horloge tijd (44:48 netto) en is daarmee eindelijk weer onder de 45 minuten gekomen. Hij was hier weer zeer tevreden over. Bennie heeft de loop weten te volbrengen in 41:56 horloge tijd (41:53 netto) ( en daarmee zijn PR verscherpt op de 10Km. Desiree wist haar 10Km te lopen in 48:45 horloge tijd (48:41 netto), ook een PR op de 10Km. Yvonne heeft samen met Martin de loop gedaan, en Yvonne heeft ook haar tijd weten te verbeteren, ze wist een tijd neer te zetten van 51:15 horloge tijd (51:16 netto). Drie PR's en de man weer onder de 45 minuten, een goede dag en het weer was ook nog eens top.

De dames van de fotocrew, Elly en Silvia, hebben ook weer de loop goed weten vast te leggen rond het 1Km punt om daarna weer snel in de auto te stappen voor de race naar Stadskanaal.
Overige links
Uitslagen
112kanaalstreek.nl (Hendrik Buseman. Thomas Oosterloo)
Hardlopen met Toli
Harold Woortman
Henk Boekholt
Jan Verwoert
Jos Mecklenfeld
Marco Wittendorp
Persoonlijk video Klap tot Klaploop

Reactie plaatsen: