Kleine Moere Cross 2015

De Kleine Moere Cross in Grolloo stond vandaag op het programma voor ons, een mooie crossloop door het Klimpark Outdoor Grolloo. Garmt, Bennie en Martin hebben de twee ronden van ongeveer 8,8 Km gelopen vandaag.


Drie foto's gemaakt door Dirk Jan Lekkerkerker

Garmt heeft de loop weten te volbrengen in een tijd van 43:44 en plaatste zich met deze tijd op een mooie 19e plaats bij de Heren Masters (40+). De man kan het nog steeds!Martin wist een tijd neer te zetten van 43:28, na ook nog eens onderuit te gaan op zijn Adidas Boost, schoenen die totaal geen grip hebben op natte ondergrond. Misschien toch de Adidas 21 GTX crossers aan doen bij een loopje als dit!

Bennie heeft de twee ronden weten te volbrengen in een tijd van 37:39 en wist met deze tijd 4e bij de Heren Masters te worden.


Elly heeft de foto's gemaakt en Yvonne heeft deze keer met assistentie van Silvia de film opname gemaakt. Yvonne was helaas ziek geweest deze week en nog niet geheel hersteld, anders had ze ook de snelle schoenen aangetrokken om dan samen met Martin de cross te bedwingen.


Vier foto's gemaakt door Dirk Jan LekkerkerkerOverige links
Uitslagen
Dirk Jan Lekkerkerker
Hardlopen met Toli
Margriet Dilling

Reactie plaatsen: