Norg Crosstraining 25 okt 2015

Vandaag hadden Yvonne en Martin een keuze pakket, het officiƫle plan volgens ons trainingsschema was om een crosstraining met twee keer strand in Meerwijck. Dit zou dan een afstand zijn van zo ongeveer 6Km. Maar dit hadden we al veranderd naar een rondje crossen door Borgersworld, zelfde afstand ook met strand.

Nadat Garmt terug was van zijn eigen crosstraining van 18Km samen met Desiree en Bennie vanochtend, kwam Elly met het idee om te gaan wandelen met Garmt in Norg. Martin hoorde dit en stuurde direct een Whatsappje naar Yvonne of ze dit ook wel een koel plan vond, dit werd inderdaad direct goedgekeurd. De keuze was inmiddels tussen het bos bij Zeegse of Norg. Yvonne merkte op dat de route van Norg bekend was.


En zo zijn we uiteindelijk in Norg beland, en nadat we nog even moesten poseren voor de camera, hebben we twee keer een rondje gedaan met nog wat heen en terug bij het voetbalveld langs. Terwijl Elly en Garmt hun crosswandeling gingen doen en foto's maken. Garmt heeft na afloop nog even de hoefjes van Yvonne en Martin weer schoon gemaakt voor de reis terug naar HoogezandDeze crosstrainingen zijn allemaal ter voorbereiding van zowel de Gerrit Voortman Lemelerbergloop op 7 november 2015 en de Intersport Superstore Roden Cross op 28 november 2015
Overige links
Loop Sport Norg

Reactie plaatsen: