Run van Roden 2015

Vandaag zijn we naar Roden gegaan met het gehele team voor een estafette tijdens de Run van Roden. 5x een ronde van 3.5Km.Yvonne heeft vandaag alleen gelopen, dat was nog best spannend voor haar, en ze moest ook nog als eerste starten. En dan wist ze ons ook nog te versassen met een tijd van ruim onder 17 minuten, wij keken vol trost hoe ze met een hele grote smile het lint overhandigde aan Desiree. Ze was zelf ook super trots en verrast dat ze dit tempo vol kon houden. Wat ongeveer een snelheid was van 12.8Km/u, sneller dan de afgesproken 12Km/u, heel netjes!

Toen mocht Desiree het lint overnemen van Yvonne, zij wist ook sneller weer terug te komen van haar ronde dan ze gedacht had, het tempo zat er goed in. Desiree kwam in iets meer dan 15 minuten over de streep waarna ze het lint aan Bennie overhandigde.

Bennie heeft het tempo goed opgevoerd en kon zijn 10Km en halve marathon snelheid hier nog een tandje hoger zetten, hij kwam ook in een tijd onder de 14 minuten over de streep. Toen mocht de man zelf aan de loop beginnen, hij stond al met kriebelende benen in het estafette vak te wachten en mocht het lint over nemen van Bennie.

Garmt heeft ook heel goed gelopen en het gat tussen de groep voor ons bijna dicht weten te lopen, en kwam vlak onder de 15 minuten grens aan. Toen hij bij het estafette vak aan kwam stond Martin al popelend te wachten om het lint over te nemen.

Martin heeft in zo een half jaar niet zo hard gelopen, de gehele ronde zei hij dat de afstand tussen hem en zijn voorligger redelijk constant bleef. Het plan was om zijn bekende 100m sprint in te zetten, maar dit kon helaas niet op vol vermogen omdat de energie al bijna op was. Vlak voor de streep kwam hij wel dichterbij maar dat was net niet genoeg, de beentjes waren leeg. Hij wist te finishen in zo ongeveer 14 en een halve minuut


Silvia en Elly zijn richting de voetbalvelden gelopen en hebben foto's en een filmpje gemaakt zo rond het 3Km punt. Onze eerste estafette hebben we goed afgesloten met een derde plaats:

Totaal, 1:15:08 met individuele horlogetijden: 16:47, 15:05, 13:53, 14:53, 14:33

Met ongeveer 3 seconden op de tweede estafette groep. Heel leuk om zo iets mee te maken en zeker voor herhaling vatbaar. Dit smaakt zeker naar meer!Overige links
Uitslagen
Koen Wieringa
Roden Actueel

Reactie plaatsen: