Valkema Parkstadloop 2015

Op het menu van vandaag stond de Valkema Parkstadloop te Veendam. Een leuk loopje waar de lopers elkaar steeds maar weer tegen kunnen komen door de route die met lussen (en veel bochten) weer bij elkaar langs loopt.

Garmt heeft de loop de eerste ronde wat sneller gelopen dan de tweede, om weer wat tot rust te komen. De man moet de krachten wat beter verdelen over een loopje, maar wist toch een horlogetijd neer te zetten van 45:41 (netto 45:40) voor de 10KmBennie kon het niet laten om zijn PR aan te vallen, en dan ook nog eens die zelfde PR te verbreken ondanks de wat zware benen van tegels leggen, zand scheppen en de "extreem zware" VerassingsCross van Martin deze de week. Hij wist de 10Km af te leggen in een horlogetijd van 41:31 (netto 41:30), dat is ruim 22 seconden sneller dan bij de Klap tot Klaploop 2015, de vorige PR op de 10Km.


Martin en Yvonne hebben weer samen gelopen en ook dochterlief wou net als haar vader uiteraard haar PR aanvallen. En net als papa Bennie, wist ook zij haar PR te verbeteren op de 5Km. De horloge tijd was 25:15 (bruto 25:20), een verbetering van 22 seconden vergeleken met de vorige PR bij de De halve marathon van Haren 2015 (5Km)


“Jaaa Martin, nu op naar de 25:00!”: zei ze vol trostDe foto's zijn deze keer niet gelukt omdat de camera blijkbaar geen zin had. Wel is er een mooie lange film opname van 20:33 gemaakt in echte FullHD, dus er zouden 2Mp foto's uitgehaald kunnen worden dmv screenshot. De opname was bij de uitgang van het park rond het 4,5Km punt, Silvia en Elly hebben dit samen weer goed geregeld.
Overige links
Uitslagen
Meijco van Velzen


Reactie plaatsen: