Een nieuw onderdeel en een loopagenda uitbreiding

Zoals u kunt zien staan er nu ineens foto’s rechts boven. Ik heb een nieuw onderdeel toegevoegd aan de site genaamd Maandbeeld. We gaan vanaf nu foto’s uitkiezen, die dan een ereplaatsje krijgen op de site rechtsboven

De foto’s worden onderverdeeld in drie categorieën: Beste candid, beste sfeer en beste surprise

Per maand komen er dus drie nieuwe foto’s te staan. De foto's die gekozen zijn voor de vorige maanden blijven ook staan in hun eigen artikel en zijn altijd terug te halen via de Maandlijst in het menu

Verder heb ik een navigatie toegevoegd aan de loop agenda van 2010! U kunt nu op een maand klikken om er direct naar toe te springen. Ook zijn er rode pijltjes die weer terug gaan naar het begin en helemaal naar het eind.

De lange lijst was wel heel erg lang om met het scrollknopje op de muis te navigeren, dus vandaar deze toevoeging! De loop evenementen van 2010 voeg ik in de loop van de week toe en ook de loopagenda van 2009 krijgt deze nieuwe onderdelen. Maakt het allemaal nog makkelijker om rond te klikken!

Moch u nog opmerkingen hebben of misschien zelfs een voorstel dan hoor ik het graag. Het is natuurlijk altijd mogelijk om ons een berichtje te sturen via het gastenboek, onze contact pagina en zelfs als een reactie bij dit artikel. Ik hoop dat dit de site nog wat leuker maakt tijdens uw bezoek.

Reactie plaatsen: