Achtste Diever Brinkloop 2014

Samen met de familie Wiegman zijn we vandaag in Diever geweest voor de Diever Brinkloop. Yvonne chaffeurde haar ouders in de Polo naar Diever en wij zijn achter haar aan gereden in de Aygo. Nadat we alle werkverkeer piraten ontweken hadden, hebben we ons ingeschreven in Diever en daarna het parcour verkend door een ronde in te lopen.

Bennie mocht deze keer niet mee lopen vanwege koorts en de baas (Garmt) had hem opgedragen om toch maar niet te lopen. Wel wou hij graag mee dus hebben we Bennie de filmopnames laten regelen met onze nieuwe Mobius Action Cam (ff testen) en de oude vertrouwde Sony DSC-TX1. Elly en Silvia hebben de foto's gemaakt

Garmt heeft de 10Km gelopen in een tijd van 44:29 en werd hiermee 6e bij de 10Km. Martin heeft, nadat hij was gefinished met Yvonne voor de 5Km nog een ronde meegelopen en ook het laatste gedeelte tot aan de streep.

Yvonne heeft samen met Martin ook nog eens op de 5Km haar PR weten te verbeteren, deze staat nu op 25:56 (25:54 Horgloge tijd). Haar vorige PR stond op 26:28 bij de Valkema Sport Oudejaarsloop 2013. En dit zonder er echt voor te trainen met alleen maar korte duurloopjes van 6-8Km op een zwaar parcour vol met bochten en klinkers.

Overige links
Uitslagen
Hardlopen met Toli

Reactie plaatsen: