Foto's van de maand! April 2010

Na het doorzoeken van vele foto's, er waren namelijk wel heel veel lopen in de maand april, hebben we nu de foto's van de maand april 2010!

De foto’s worden onderverdeeld in drie categorieën: Beste candid, beste sfeer en beste surprise
Beste candid voor april 2010
Geplaatst door Martin, een reactie plaatsen


De familie George zit hier in de trein richting Musselkanaal bij de Race the Train 2010 in Standskanaal, terwijl Ivonne George de reis te voet moet volbrengen. Dit alles geeft een leuke candid foto met een verhaaltje erachter. Ivonne George werd eerste bij de V40+ met een tijd van 1 uur. 21 min. 38 sec.

Ook is het Flip Slik weer gelukt om in de candid shot categorie te komen (net als in januari 2010), door zijn FlipShot techniek is het meestal wel mogelijk een candidshot te maken, linkjes voor Flip zijn foto's voor de Race the Train () Klik hier voor de foto die flip hier gemaakt heeft.

Op de derde foto is te zien hoe de verzorging zelf ook verzorgt word met de zeer belangrijke koffie bij de de Lopster Torenloop 2010
Beste sfeer voor april 2010
Geplaatst door Martin, een reactie plaatsen


De mensen van de water en bananen voorziening moeten niet over het hoofd worden gezien, zonder de inzet van deze mensen die de bekertjes vullen en het fruit snijden is het lopen een heel stuk zwaarder.
De evenementen op de foto's van links naar rechts zijn:
- de Lopster Torenloop 2010
- de Race the Train 2010
- de Noord Drenthe Loop 2010Beste surprise voor april 2010
Geplaatst door Martin, een reactie plaatsen


Deze twee mannen komen door het bos van Siddeburen tijdens de Natuurloop Siddeburen 2010, hun goedgetrainde reflexen zien mij en mijn camera, ook al zit ik verstopt in de sloot.

Ik kan helaas niet achter de tijden of namen komen, mocht u deze mannen herkennen dan kunt u ons altijd een berichtje achter laten of contact op nemen via onze contact pagina

Reactie plaatsen: