Foto's van de maand! Januari 2010

De foto's van de maand januari 2010! Het begin van het jaar en wat een sneeuw hadden we deze maand. Vooral bij de RTV Nieuwjaarsloop 2010 in Stadskanaal was een dikke laag sneeuw naar beneden gekomen. De loop ging desondanks wel door en ook met meer lopers dan men verwacht had. Maar liefst 237 lopers hadden de barre weersomstandigheden getrotseerd, om toch hun rondes te kunnen lopen!

En de Nam tot Namloop 2009 was al verplaatst naar 16 januari 2010, omdat het vorig jaar gewoonweg niet mogelijk was om de loop door te laten gaan. Toch moest de route ook op deze nieuwe datum wel aangepast worden. Dit omdat de originele route door het bos onbegaanbaar was door de sneeuw.

Wat een beetje sneeuw al met evenementen kan doen! Gelukkig geeft het wel hele mooie plaatjes...


De foto’s worden onderverdeeld in drie categorieën: Beste candid, beste sfeer en beste surprise
Beste candid voor januari 2010
Geplaatst door Martin, een reactie plaatsen

Hier is Flip Slik op pad met zijn nieuwe lens op de camera, de lopers komen er weer mooi op te staan vanuit allerlei hoeken (Flipshots ). Bij de Nam tot Nam loop 2009 ging Flip zo op in het fotowerk, dat hij mij niet had gezien. En voor deze foto is hij het onderwerp!

Beste sfeer voor januari 2010
Geplaatst door Martin, een reactie plaatsen

Deze twee sfeermakers maken goed gebruik van de sneeuw in Stadskanaal. De slee meenemen was een goed idee, alleen jammer dat er geen heuveltje was om af te sleeën. Rechts op de achtergrond komt ook net Marigtje Molenhuis uit Assen voorbij richting haar finish. Bij de RTV Nieuwjaarsloop 2010 Vsen 10Km kwam ze als eerste over de streep in een tijd van 42 min. 38 sec.

Beste surprise voor januari 2010
Geplaatst door Martin, een reactie plaatsen

Riccardo Arisci uit Stadskanaal groet mij met niet één, maar twee handen, waarop hij vraagt of de foto goed gelukt is. Ik moest heel snel de foto checken om het hem te melden, want er kwamen ook al weer andere lopers over de brug die hier ook al in beeld zijn.

Riccardo finshed bij de RTV Nieuwjaarsloop 2010 Msen 10KM in een tijd van 58 min. en 45 sec.

Reactie plaatsen: