Proostmeerloop 2015

De Proostmeerloop in Wagenborgen stond op het programma vandaag, het was mooi weer, maar vlak voor de start begon het een klein beetje te regenen. Na ongeveer 1Km was deze regen ook al weer verdwenen. Deze korte bui zorgde waarschijnlijk door de verkoeling voor een snelle eerste Kilometer voor velen.


Garmt heeft als vanouds zijn rondje van 10Km weer gelopen en kon deze finishen in een nette netto tijd 44:31.

De loop beviel goed en het gaat weer de goede kant uit, helemaal met een 16e plaats bij de H40+ op zijn 68 jarige leeftijd!


Bennie heeft deze keer zijn PR wel heel scherp gezet en is tot zijn verbazing onder de magische 40min grens gefinisht op de 10Km. Hij kwam in een tijd van 39:48 over de streep.

Goed voor een 4e plaats bij de H40+ en een ruime verbetering van 1:42 op de vorige 10Km PR bij de Valkema Parkstadloop 2015


Yvonne heeft met haar haasje Martin de 5Km gelopen en wist ook tot haar verbazing onder de 25min te lopen in een tijd van 24:45, de grens waar ze al heel lang naar uit keek. De vorige PR stond op 25:00 rond bij de 5Km Stadsloop Appingedam 2015. En om het feest compleet te maken heeft deze dame met haar nieuwe PR ook nog eens de 3e plaats gehaald bij de D 5Km Recreatie.


De foto's en film zijn door Elly en Silvia gemaakt zo rond het 3Km punt.


Overige links
Uitslagen
Flip Slik
Harm Noor
Op De Hoogte Dorpskrant Wagenborgen

Reactie plaatsen: